LID WORDEN!

Lid worden van de kleurrijkste schaakclub van Rotterdam? Ja, dat kan!

Schaakvereniging Charlois Europoort is een toonaangevende vereniging met een rijke historie (maar liefst drievoudig landskampioen!) waar schaakliefhebbers elke vrijdagavond en enkele zaterdagen samenkomen. Op elk niveau kan men bij Charlois Europoort schaken, les en training krijgen; van de beginnende schaker, huis-, tuin- en keukenschaker tot en met de gevorderde schaker.

De jeugd krijgt vele kansen bij onze vereniging. Schaaktrainingen (ook van grootmeesters), uitstapjes naar toernooien en indien gewenst meespelen met de seniorencompetitie.

Naast de clubcompetitie en de regionale bondscompetitie in teams worden er jaarlijks veel evenementen georganiseerd, zoals snelschaak, zomerschaak, Kerstschaak, Fischerchess. Ook wordt er training door ervaren schaakinstructeurs gegeven, zowel aan jong als aan oud. U hoeft niet te kunnen schaken om lid te worden!

Schaakvereniging Charlois Europoort is een echte gezelligheidsvereniging. Sommige leden zijn al vijftig jaar lid van onze vereniging.

Om het geld hoeft u de schaaksport niet te laten. Senioren betalen 110 euro en jeugdleden 55 euro contributie per jaar. Naast het lidmaatschap ontvangt men regelmatig een schaakmagazine van de Koninklijke Schaakbond. Daarnaast verschijnt er ook een clubmagazine.

Het hart van elke schaker zal sneller slaan bij Charlois Europoort.

Gezellige speellokatie. Kom eens langs!

Kom eens vrijblijvend langs op onze vereniging. De schaakvereniging Charlois Europoort is gevestigd in Sportcomplex Aldenkamp, Aldenkamp 1, 3085NL te Rotterdam.
Hier spelen wij ook onze wedstrijden voor de regionale competitie van de Knoninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) en de Rotterdamse Schaakbond (RSB).
Deze lokatie is goed te bereiken middels openbaar vervoer en op loopafstand van metrostation Slinge.

Al direct lid worden, download en vul dan bijgaand formulier in. Meer info? Stuur een mail naar onze voorzitter: c.dewit7@upcmail.nl.

Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen op onze vereniging!

Download het aanmeldingsformulier in WORD-formaat.
Filmpje over schaken in clubverband (promo van de KNSB):